PŠ Domanovići

Ova područna škola je devetorazredna i u njoj se nalazi pomoćnik ravnatelja Zdenko Mikulić i pedagog Jozo Ljiljanić. Nastava se obavlja u potpuno obnovljenoj zgradi (termofasada, krov, vanjski i unutarnji otvori, elektro-instalacije, podovi, grijanje, sanitarni čvor na katu). Nastava se izvodi u dvije smjene. Nastava se odvija u dvije smjene. Prva smjena počinje u 07:45 h, a druga u 12:10 h. Zbog korona-virusa učenici razredne nastave u školi borave dva sata. Nastavni sati skraćeni su na 30 minuta. Učenici razredne nastave u školi mogu provesti dva sata, a učenici predmetne nastave tri sata s tim da su šesti i sedmi nastavni sat online.

U razrednoj nastavi ima 5 odjeljenja, od kojih su 3 čista. U kombinaciji 1. i 2. razreda predaje Mirjana Marinović (2 + 5 učenika), u 3. razredu Draženka Dadić (6 učenika), u 4. Sanela Puljić (5 učenika) i u 5. Željka Musulin (6 učenika). Ukupno je u razrednoj nastavi 24 učenika, odnosno 5 manje u odnosu na prošlu godinu.

U predmetnoj nastavi ima 6 odjeljenja, a razrednici su: Ernesto Markota (6. a, 24 učenika), Danijela Milanović (7. a, 15 učenika), Marina Galić (8. a, 16 učenika), Slavica Eldić (8. b, 18 učenika), Helena Njavro (9. a, 12 učenika) i Pamela Brkić (9. b, 10 učenika). Ukupno je u predmetnoj nastavi 94 učenika, odnosno 3 manje u odnosu na prošlu godinu.

Sveukupno učenika je 118, odnosno 8 manje u odnosu na prošlu godinu.

Katolički vjeronauk predaje prof. Željko Buntić, a engleski jezik u 3. razredu predaje prof. Magdalena Đurašković, u 2., 6. a, 8. a i 8. b prof. Slavica Eldić, a u 4., 5., 7. a, 9. a i 9. b prof. Helena Njavro.

Školski domar je Dražen Šimunović, a školske spremačice Dragica Popović i Zora Žilič.