Javna rasprava Studija povijesti na SUM-u

stu 23, 2022

Ravnatelj naše škole sudjelovao je na javnoj raspravi koju je organizirao Studij povijesti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Rasprava je održana u ponedjeljak (21. studenog), a tema je bila vezana za nastavni plan i program Povijesti.

Filozofski fakultet trenutačno prolazi kroz postupak redovite revizije nastavnih planova i programa propisanih Pravilnikom o postupku donošenja novih i revizije postojećih studijskih programa na Sveučilištu u Mostaru.

U tu svrhu Fakultet, odnosno njegovi Studiji organiziraju javne rasprave u koje su uključeni nastavnici, poslodavci i njihovi zaposlenici (alumni), strukovna udruženja, predstavnici tržišta rada, sadašnji studenti, Zavodi za školstvo, nadležna Ministarstva prosvjete HNŽ, HBŽ i ZHŽ.

U biti, u raspravi su sudjelovali bivši studenti povijesti koji su prenosili svoja iskustva koja su doživjela u radu u školi, Zavodu ili Ministarstvu. Ovo je druga rasprava na ovu temu, a prva je održana prije pandemije korona-virusa, te su u međuvremenu usvojeni neki od savjeta. Nadamo se i budućim raspravama, a sve u svrhu pomoći studentima.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content