Dodjela priznanja učenicima generacije u organizaciji Ministarstva obrazovanja HNŽ, OŠ “Lipanjske zore” pokazale svoju vrijednost

stu 16, 2020

Danas (četvrtak, 13. lipanj) u Narodnom kazalištu Mostar u 11:00 h održana je svečana ceremonija dodjele priznanja i diploma učenicima generacije iz osnovnih i srednjih škola na razini Hercegovačko-neretvanske županije. OŠ “Lipanjske zore” je možemo slobodno reći bila jedinstven primjerak jer su ove diplome dobile 3 učenice koje su pohađale našu školu. To su dvije bivše učenice i jedan još uvijek naša učenica, koja će dogodine pohađati srednjoškolsko obrazovanje.

Naime, konkretno je OŠ “Lipanjske zore” predstavljala Marija Kasalo iz PŠ Domanovići sa svojom razrednicom Danijelom Milanović, dok su preostale dvije učenice također pohađale našu školu, a to su: Martina Galić (učenica generacije iz Gimnazije Čapljina) i Emanuela Šudić (učenica generacije Srednje strukovne škole Čapljina). Martina je inače i kćerka naše nastavnice hrvatskog jezika Marine Galić, te i njoj ovim putem čestitamo. OŠ “Vladimir Pavlović” predstavljao je Josip Milićević, sin naše nastavnice hrvatskog jezika Marijane Milićević, kojoj također čestitamo.

Učenicama želimo puno sreće u daljnjem školovanju i općenito životu, a našim nastavnicima i učiteljicama da nastave vrijedno i marljivo raditi i tako na lijep i pozitivan način predstavljati našu školu.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content