FOTO: Humanitarna akcija naših učenika za organizaciju Marijini obroci

ožu 26, 2024

Učenici razredne nastave u našoj školi su, skupa sa svojim učiteljicama i nastavnicima, sudjelovali u korizmenoj akciji prikupljanja donacija za organizaciju Marijini obroci (Mary’s Meals).
Tako su učenici prikupili 365 KM i time osigurali svakodnevni obrok na mjestu školovanja za 9-ero djece i to za cijelu godinu dana. Njihova donacija bit će raspoređena na jednu od kuhinja u Malaviju, Južnom Sudanu, Liberiji, Haitiju, Ekvadoru, Beninu, Keniji, Indiji, Zambiji, Libanonu, Tajlandu, Siriji, Madagaskaru, Etiopiji, Mijanmaru, Jemenu, Nigeru i Zimbabveu.

Učenici su dobili i zahvalnice od same organizacije Mary’s Meals i njenog osnivača gosp. Magnus MacFarlane-Barrow, kao i prigodne majice, naljepnice, molitve za Marijine obroke, magnete i letke.
Naši učenici na taj način postaju mali ambasadori Marijinih obroka jer podupiru njihov rad kroz svoja odricanja i skromne donacije.
Čestitamo i zahvaljujemo našim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima na ovom hvalevrijednom djelu, te želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content