FOTO: Katarina Bošković osvojila 3. mjesto na županijskom natjecanju u recitiranju poezije

ožu 16, 2022

Danas (srijeda, 16. ožujka) je u sklopu Dana hrvatskog jezika, a u organizaciji Osnovne škole Kruševo u domu Hercega Stjepana Kosače u Mostaru održano županijsko natjecanje u pisanju i recitiranju poezije. Sudjelovalo je 26 škola iz naše županije, a našu školu predstavljala je Katarina Bošković (8. a CŠ Višići).

Naša učenica osvojila je 3. mjesto, a recitirala je pjesmu “Ne vjeruj” koju je napisala Petra Andrun (PŠ Domanovići). Ovom prilikom čestitamo i Katarini i Petri, njihovim nastavnicama Marijani Milićević i Danijeli Milanović te želimo sreću i našim ostalim učenicima koji će ubrzo sudjelovati na županijskim natjecanjima i tako predstavljati našu školu.

Uz Katarinu, 3. mjesto osvojila je i Anđela Čobanović iz Osnovne škole Marina Držića Buna s pjesmom “Učitelj Mario”. Drugo mjesto dijele Lana Šunjić (Osnovna škola Vladimira Pavlovića Čapljina) s pjesmom “Beskraj”, te Ana Azinović i Klara Tokić (Osnovna škola Petra Bakule Mostar) s pjesmom “Vrata vječnosti”. Prvo mjesto osvojila je Magdalena Bevanda (Osnovna škola fra Didaka Buntića Čitluk) s pjesmom “Kad odrastem”.

U pisanju poezije prvo mjesto osvojio je Ante Džidić (Osnovna škola Cim) s pjesmom “Moj djed”, 2. mjesto osvojila je Ana Bilić (Osnovna škola Ivana Mažuranića Gračac) s pjesmom “Dosta mi je vijesti”, a 3. mjesto dijele Nika Markić (Osnovna škola Crnići) s pjesmom “Proljetni san” i Ana Dadić (Osnovna škola za djecu s posebnim potrebama Mostar) s pjesmom “Čudesnom svijetu”.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content