FOTO: Kraj nastavne godine, nagrađena učenica generacije Ivana Udženija i 10 djelatnica s 25 godina staža u našoj školi

lip 15, 2021

Danas (utorak, 15. lipnja) je održana svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj je usvojeno izvješće o uspjehu u učenju i vladanju učenika u ovoj školskoj godini, koja je bila specifična po raznim epidemiološkim mjerama, a sve u svrhu suzbijanja korona-virusa. Školska godina odrađena je bez obustave, učenici su samo u slučaju izolacije bili na online modelu nastave, dok se kratko vrijeme prakticirao i model rotacije nekoliko učenika u pojedinim odjelima.

U užem izboru za učenicu generacije bile su Ivana Udženija (9. a Višići), Lana Limov (9. a Višići), Magdalena Blažević (9. a Domanovići) i Ivana Marić (9. b Domanovići). Povjerenstvo je zbrojilo bodove kroz cijelo osnovnoškolsko obrazovanje, a bodovna razlika između učenica bila je vrlo mala. Na kraju je najviše bodova pripalo učenici Ivani Udženiji, koju je Učiteljsko vijeće proglasilo učenicom generacije.

Ove godine imali smo i velik broj djelatnica koje u našoj školi rade već 25 godina, pa su povodom toga iste nagrađene prigodnim darovima. 25 godina staža proslavile su: nastavnica matematike i fizike Marsela Vučina, te učiteljice Irena Knežević, Sanela Puljić, Ivanka Čepo, Sanja Dragićević, Renata Rakić, Marija Doko, Valentina Vego, Janja Menalo i Ružica Vrankić.

Učenicama koje su bile u užem izboru za učenika generacije, te svim ostalim učenicima završnih razreda, kao i našim slavljenicama s 25 godina staža želimo puno sreće i uspjeha.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content