FOTO: Nagradni izlet i dodjela zahvalnica za sudionike projekta “Slika zavičaja”

lip 28, 2023

Učenici audio-vizualne sekcije naše škole za sudjelovanje u autorskom projektu “Slika zavičaja” nagrađeni su izletom u Svitavu, a tom prilikom su im dodijeljena i posebne zahvale.

Podsjetimo, u školskoj 2022./2023. godini ova sekcija nastala je kao spoj likovne, dramske, novinarske sekcije i glazbeno nadarenih učenika s izbornom nastavom informatike, a multimedijalni projekt “Slika zavičaja” realiziran je u suradnji s udrugom PETKA Perunika iz Čapljine.

Ova priča se odvijala kroz izradu murala s tematikom zavičaja (pobjednički rad u natjecanju likovnih radova) koji sada krasi sjeverni zid naše centralne škole i kroz izradu dokumentarca o mjestima Svitava i Čeljevo. Čitav materijal uobličen je u istoimeni glazbeni dio, sniman u studiju Jaz, te dokumentaristički film koji je u izradi.

Izletu su se uz ravnatelja, voditelje i učenike, priključili i suradnici iz udruge PETKA Perunika i neki od djelatnika škole. Kako je u tijeku ljeto, većina naših učenika je na zasluženom odmoru, tako da će učenicima koji nisu mogli biti prisutni, zahvalnice za ovu hvale vrijednu multimedijsku aktivnost, biti uručene naknadno.

Svitava Lake Tour jedina je turistička aktivnost mjesta Svitava. Nju već 3 godine uspješno i samostalno vode braća Martić, Grgo i Tomislav, bivši učenici naše škole.

Nakon vožnje brodicom po Svitavskom jezeru sudionici izleta okrijepili su se prigodnim ručkom, gdje su se, uz dodjelu zahvalnica, družili u jednoj lijepoj, iskonskoj oazi našeg zavičaja.

 

 

 

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content