FOTO: Učenici i djelatnici OŠ “Lipanjske zore” obilježili spomen na Vukovar

stu 15, 2020

Učenici i djelatnici OŠ „Lipanjske zore“ u Višićima danas (petak, 18. studeni) su paljenjem svijeća obilježili 25. obljetnicu Vukovara – grada heroja. U obredu kojeg je predvodio don Vinko Raguž sjetili smo se svih žrtava Vukovara, ali i naših mještana koji su stradali za vrijeme prošlog rata.

Prvo su se u 10:00 h učenici iz predmetne nastave sa svojim nastavnicima i upravom škole poklonili vukovarskim žrtvama, a zatim su učenici razredne nastave sa svojim učiteljicama, upravom škole, predstavnicima iz Općine i Mjesne zajednice u 15:00 h također održali kratki obred u znak sjećanja na Vukovar.

U obilježavanju spomena na Vukovar pomogla nam je Općina Čapljina koja je darovala svijeće, a akciji se odazvalo i nekolicina mještana koje je kupila još svijeća i cvijeća. Ovom prilikom im se zahvaljujemo, te se nadamo da će ovo postati tradicionalno i iskreno okupljanje u kojem ćemo odati počast za vukovarske žrtve, ali i za ostale žrtve, prvenstveno iz našega naselja, koji su izgubili živote u ratu.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content