FOTO: Učenici petog razreda na prelijep način zahvalili svojoj učiteljici na svemu pruženom u prvim koracima svojeg obrazovanja

svi 22, 2023

Učenici petog razreda danas su na predivan način iznenadili svoju učiteljicu. Svima nama školski dani ostaju posebno u pamćenju, a pogotovo oni naši prvi dani i nastavno osoblje s kojim krenemo u svoje životno obrazovanje. Tako je i učenicima, ali i roditeljima petog razreda srcu prirasla učiteljica Ružica Vrankić.

Svoju omiljenu učiteljicu koja ih je pratila kroz proteklih pet godina obrazovanja učenici su prozvali “Anđelom čuvarem razreda” te su upravo tim povodom za dugo sjećanje svojoj učiteljici poklonili narukvicu s likom Anđela čuvara, te uokvirenu fotografiju sa svojim pojedinačnim fotografija uz emotivnu poruku:

“Najboljoj učiteljici, Ružici Vrankić

Jedna riječ “HVALA” nije dosta za dobrotu što se u Vama krije. Niti godine mogu izblijediti sve što smo od Vas uspjeli naučiti.”

i naravno, buket cvijeća.

“Petaši” nastavljaju svoje osnovnoškolsko obrazovanje u spomenutoj školi, a vjerujemo da će im današnji dan pun suza radosnica ostati svim duboko urezan u sjećanje.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content