FOTO: Uz pomoć fondacije Out of Area i studenata iz Nizozemske uređen dio dvorane

svi 19, 2022

Suradnja s fondacijom Out of Area ostvarena je još prije tri godine, točnije za vrijeme ljetnog raspusta 2019. godine kada smo posjetili nekoliko naših područnih škola koje bi grupa studenata iz Nizozemske preuredila. Nažalost, pandemija korona-virusa odgodila je dva njihova dolaska u prethodne tri godine, ali evo već ove godine uspjeli su doći dva puta i pomoći u uređenju PŠ Svitava i centralne škole (dvije učionice i dvorana).

U ove dvije posjete došle su grupe od otprilike 20-ak studenata, iako je prvotno bio planiran dolazak njih 70-ak, ali korona-virus je utjecao na smanjenje broja. Međutim, studenti su odlično odradili posao u Svitavi i sada u školskoj dvorani u Višićima.

Druga grupa studenata došla je u nedjelju (15. svibnja), te su se zadržali do srijede (18. svibnja), kada su im učenici razredne nastave centralne škole uručili certifikate kao zahvalnicu. Uz krečenje zida nabavili su i dio sportske opreme (strunjače, odskočnu dasku, lopte). Također se nadamo daljnjoj suradnji s ovom fondacijom te im se zahvaljujemo na suradnji.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content