FOTO/VIDEO: Katarina Bošković primila nagradu Zavoda za školstvo za prvo mjesto u krasnoslovu

stu 16, 2020

Pobjednica županijskog natjecanja u Krasnoslovu za učenike 4. razreda Katarina Bošković primila je nagradu Zavoda za školstvo Mostar u povodu svečanosti Dana Zavoda koja je održana u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače 18. svibnja 2018. U sklopu te svečanosti dodjeljuju se nagrade učenicima osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili najbolje rezultate na županijskim natjecanjima iz različitih predmeta i područja.

Predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg  govorio je općenito o školstvu da bi na kraju svog govora posebno pohvalio učenike koji su postigli uspjeh te njihove nastavnike i učitelje sa željom da će ti rezultati motivirati i druge. Katarina je kao nagradu dobila Diplomu Zavoda za školstvo, kao i Enciklopediju životinja. Na svečanost je došla u pratnji ravnatelja Đure Raguža i svoje učiteljice Marije Doko.

Još jednom čestitamo Katarini i njenoj učiteljici. Ova škola ponovno je pokazala da može ostvariti mnogo toga vrijednog. Za uspjeh su potrebni rad, talent, ustrajnost, podrška, razumijevanje…

Pripremili smo i mali video pobjedničke recitacije s glazbenom podlogom koji je snimila Radio-postaja Čapljina s novinarom Milom Limovom.

 Video pogledajte na youtube kanalu naše škole:

https://www.youtube.com/watch?v=1o5wRjU_JBM

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content