Nastavlja se drugo polugodište uz iste epidemiološke mjere

sij 7, 2021

Obavještavamo Vas da će se nastava u drugom polugodištu školske 2020./2021. godine nastaviti odvijati sukladno predviđenom kalendaru, a mjere koje su propisane naredbama i preporukama Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva, Zavoda za javno zdravstvo FBiH, Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ i Zavoda za javno zdravstvo HNŽ, koje se odnose na način organiziranja nastave i obavljanje nastavnog procesa u školama naše županije bit će i dalje obvezne do 1. veljače 2021. godine.

U cilju zaštite djece, njihovih roditelja i svih sudionika nastavnog procesa, kao i sukladno propisanim mjerama zaštite i prevencije od virusa COVID-19, Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ poziva ravnatelje škola, zaposlenike odgojno-obrazovnih ustanova, i roditelje da u navedenom razdoblju djeluju kao i do sada, odgovorno i adekvatno poštujući predviđene mjere navedenih relevantnih institucija.

Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ u svakodnevnoj komunikaciji s Kriznim stožerom Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ i Zavodom za javno zdravstvo HNŽ prati i analizira epidemiološku situaciju u našoj županiji, tako da smo spremni kod svih promjena adekvatno reagirati na izmjene postojećih mjera odvijanja nastave, prema naredbama i preporukama relevantnih institucija.

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content