Područna škola Domanovići

Informacije

Područna škola Domanovići je devetorazredna i u njoj se nalazi pomoćnik ravnatelja Zdenko Mikulić i pedagog Jozo Ljiljanić. Nastava se obavlja u potpuno obnovljenoj zgradi (termofasada, krov, vanjski i unutarnji otvori, elektro-instalacije, podovi, grijanje, sanitarni čvor na katu). U sklopu ove obnove postavljen je i video-nadzor. Nastava se izvodi u dvije smjene: prva počinje u 7:45 h, a druga u 13:00 h. U školskoj 2023./2024. godini stanje je sljedeće:

U razrednoj nastavi su 4 odjeljenja (18 učenika, 1 manje u odnosu na prošlu školsku godinu), od kojih su 3 čista i 1 kombinirani. Učiteljice su: Draženka Dadić (1. razred), Sanela Puljić (2. razred), Elica Marjanović (kombinirani odjel 3. i 4. razreda) i Željka Musulin (5. razred).

U predmetnoj nastavi je 5 odjeljenja (67 učenika, 1 manje u odnosu na prošlu školsku godinu), a razrednici su: Anja Doko (6. a), Slavica Eldić (7. a), Pamela Brkić (8. a), Danijela Milanović (9. a) i Helena Njavro (9. b).

Sveukupno je 85 učenika, odnosno 2 manje u odnosu na prošlu školsku godinu.

Školski domar je Dražen Šimunović, a školske spremačice Ljerka Matić i Zora Žilić.

Kratka povijest škole prema zapisima iz školskog ljetopisa

Područna škola u Domanovićima u sastavu naše škole je od školske 1993./1994. godine (20. rujna 2993. počela s radom), a brojno stanje bilo je 9 učenika u kombiniranom odjelu četiri razreda. Učiteljica je bila Zorka Križanović.

Skip to content