VIDEO: Film Jerkine nove čorape objavljen na youtube kanalu škole

stu 16, 2020

Za sve koji nisu pogledali školski film ”Jerkine nove čorape”, možete to učiniti klikom na video ispod teksta. Nakon prikazivanja u našim školama sada ga objavljujemo javno na youtube kanalu škole. Također, film je pušten i na Našoj TV prije mjesec dana, kada su dramska i novinarska sekcija škole posjetile ovu tv-postaju. Dramska sekcija naše škole predvođena knjižničarom Igorom Benom radi odličan posao kroz igrokaze i predstave, a sada su se okušali i u snimanju filma.

U budućnosti planiramo ponovno snimanje jer su se zbog nedostatka vremena, prostora i kulisa, dogodile male nepravilnosti. Vjerujemo da će se naći netko tko će prepoznati ovu ideju i financijski je podržati u svrhu jačanja dječjeg stvaralaštva i promicanja kulturne djelatnosti u našoj školi i u našem kraju, a jedni od onih kojih su to prepoznali bila je i Udruga Mladen Hrkać koja je bila partner za jedan od projekata hrvatske Vlade za Hrvate izvan Hrvatske.

U video-prilogu možete pogledati film koji je rađen po priči Pere Petrušića, ravnatelja OŠ Čerin i inače poznatog književnika za djecu. U realizaciji filma veliki dio posla odradio je i Foto-video studio Casper iz Čapljine, odnosno njihov snimatelj, te bivši učenik naše škole Mirko Bošković. Ovim putem škola se i njima zahvaljuje na pomoći.

https://www.youtube.com/watch?v=Ji-gSDeAk1o

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content