VIDEO: Film Jerkine nove čorape objavljen na youtube kanalu škole

Za sve koji nisu pogledali školski film ”Jerkine nove čorape”, možete to učiniti klikom na video ispod teksta. Nakon prikazivanja u našim školama sada ga objavljujemo javno na youtube kanalu škole. Također, film je pušten i na Našoj TV prije mjesec dana, kada su dramska i novinarska sekcija škole posjetile ovu tv-postaju. Dramska sekcija naše škole predvođena knjižničarom Igorom Benom radi odličan posao kroz igrokaze i predstave, a sada su se okušali i u snimanju filma.

U budućnosti planiramo ponovno snimanje jer su se zbog nedostatka vremena, prostora i kulisa, dogodile male nepravilnosti. Vjerujemo da će se naći netko tko će prepoznati ovu ideju i financijski je podržati u svrhu jačanja dječjeg stvaralaštva i promicanja kulturne djelatnosti u našoj školi i u našem kraju, a jedni od onih kojih su to prepoznali bila je i Udruga Mladen Hrkać koja je bila partner za jedan od projekata hrvatske Vlade za Hrvate izvan Hrvatske.

U video-prilogu možete pogledati film koji je rađen po priči Pere Petrušića, ravnatelja OŠ Čerin i inače poznatog književnika za djecu. U realizaciji filma veliki dio posla odradio je i Foto-video studio Casper iz Čapljine, odnosno njihov snimatelj, te bivši učenik naše škole Mirko Bošković. Ovim putem škola se i njima zahvaljuje na pomoći.

https://www.youtube.com/watch?v=Ji-gSDeAk1o

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)