VIDEO: Pogledajte igrano-animiranu predstava “Čarobna kutija”

lip 29, 2022

Udruga PETKA Perunika u suradnji s dramskom sekcijom OŠ “Lipanjske zore” Višići realizirala je kratki video-igrokaz ”Čarobna kutija”. Riječ je o sedmominutnoj kratkoj drami koju su izveli članovi udruge uz pomoć voditelja i animatora Igora Bene i Josipa Pavlovića.

Radi se o učenicima koji također sudjeluju u dramskoj sekciji višićke škole, a to su: Anđelo Šutalo, Luka Kuridža, Sanel Mujanović i Luka Udženija. Što se forme tiče, igrokaz je eksperimentalnog karaktera, a igrani dijelovi konvertirani su u animirane. Na taj način dobila se vizualna neobičnost.

Igrokaz je zabavan i poučan te potencira razvoj kritičkog mišljenja kod djece i mladih kroz oblik humora i satire. Odrasle također tjera da se zapitaju što je zapravo kutija, te što predstavlja čarobnjak u protoku vremena.

Udruga PETKA Perunika jedna je od novijih udruga u našoj općini, a ima za cilj širenje svijesti o zavičaju i podneblju kroz umjetničke, ekološke, turističke, kulturne, povijesne, glazbene i druge aspekte a koncepti izražaja su predavanja, izleti, umjetničko stvaralaštvo, predstave, dokumentarci, promidžbe, rad s djecom i mladima, suradnja sa školama i sl.

Predstavu možete pogledati na linku: https://m.youtube.com/watch?v=4bteKOLyFHw

Info ploča

p

OBAVIJESTI

JAVNE NABAVKE

i

NATJEČAJI

Skip to content